Trimsalon Twente

Bij Trimsalon Twente staat het welzijn van de hond altijd voorop. Wij zijn naar de klant altijd duidelijk en eerlijk. Als een hond bijvoorbeeld enorm vervilt is en of erg veel klitten heeft gaan wij de hond niet onnodig lang behandelen om de vacht lang te houden. In het kader van dierenwelzijn zullen wij de hond enkel en alleen behandelen als de klant instemt met het kort scheren van de vacht.

In onze trimsalon werken wij met de nieuwste materialen en technieken om de trimbeurt zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Tijdens de trimbeurt letten wij altijd op de hond, deze staat immers voorop in de trimsalon. De hond staat altijd vast op tafel om ongelukken te voorkomen. Uiteraard is de trimsalon voorzien van climate control, ofwel in de winter lekker warm en de zomer lekker koel!

Bij Trimsalon Twente worden ook nieuwe trimsters opgeleid. Wij werken uitsluitend samen met erkende opleidingen. Het geeft enorm veel voldoening om onze manier van werken door te kunnen geven aan trimsters in opleiding. De stagiaires staan altijd onder toezicht van een gediplomeerd trimster. Wij vormen een zeer hecht team en iedereen in de trimsalon zet het belang van uw hond voorop.

Mocht u het vervelend vinden om uw trouwe viervoeter achter te laten in onze trimsalon bent u welkom om de behandeling bij te wonen!

Graag tot ziens bij Trimsalon Twente!